Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Gáspárék babázni fognak?

2008.04.06. 15:53 - sorozat

Címkék: győzike cikkek virág evelyn bea győzike show

Hetedik évadját kezdi az RTL Klubon a Győzike show. A család három éve szinte folyamatosan kamerák kereszttüzében él, ez idő alatt körbeutazták a világot és sikert sikerre halmoztak. Győző karrierje csúcsán van, életéből mégis hiányzik valami.

- Az életünk most a gyerek-téma körül forog. Nem tettem le róla, még mindig nagyon vágyom egy kisfiúra, Viktorkára. Ha Bea nem szül nekem, komoly változások lesznek a családban, és ezt neki is megmondtam. Számomra ez most mindennél fontosabb. Meg akarom mutatni a világnak, hogy jó ember vagyok. Ha megajándékozna egy kisfiúval, az életem száz százalékosan megváltozna. Sokkal kevesebbet dolgoznék, minden időmet a családommal tölteném – mondta Győzi a Netbulvárnak.

Győző tehát mindent megtesz azért, hogy Gáspár Viktor világra jöhessen, de akkor sem keseredne el, ha a harmadik csemete is kislány lenne.

- Hívő ember vagyok, hiszem, hogy a Jóisten egy fiúval ajándékoz meg. Bele sem merek gondolni, hogy lányom születik, de persze annak is örülnék.

A showman jó apának tartja magát, Evelynt és Virágot a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel nevelik, ezért is van felháborodva az egyik napilap alaptalan vádjain.

- A lányok nagyon jól vannak, Evelyn kitűnő tanuló, Virág is a korának megfelelően fejlődik. Egy napilap megint megpróbált lejáratni minket, rossz szülőnek állítottak be. Az ügyvédünk be is perelte őket, mi már nem foglalkozunk az ilyesmivel, de persze megszokni nem lehet. A lányokat mindenesetre megóvjuk, nem mutatjuk meg nekik a mocskolódó cikkeket. A népszerűséget és a felhajtást egyébként jól viselik, megszokták már a kamerákat.

Hétfőn a Győzike show 85. epizódja kerül műsorra, a sikerszéria pedig a családfő szerint addig folytatódik, amíg az emberek kíváncsiak rájuk. - Eleinte nehezen mentünk bele a folytatásokba a sok kritika miatt, de mára ez megváltozott. A Győzike show egy reality-komédia, elsősorban szórakoztatni szeretnénk az embereket. Kapunk hideget-meleget, de ma már ez egyáltalán nem érdekel bennünket.

forrás: netbulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr23413674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása