Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Ötmilliós hitelből újítatta fel házukat Győzike

2008.04.07. 09:09 - sorozat

Címkék: győzike hitel cikkek show fengshui

Az új show és a még meg sem fogant fia 5 milliós hitelbe „verte” Győzikét,

Ám ez inkább befektetés, hiszen nyilván busáson visszahozza ezt a költséget az új produkció.

Nem féltjük a Gáspár családot, hisz már bebizonyították, hogy nagyon jó üzletemberek, és kiváló színészek!

Ötmilliót költött Győzi meg nem fogant kisfia kedvéért

Teljesen átalakították Gáspárék a házukat, amiben külön szobát rendeztek be a még meg sem fogant Viktorkának. A családfő ötmilliós hitelt szerzett a felújításra, és a feng shui elvei alapján, romantikus stílusban rendezte be a lakást

Gáspár Győző hitelből újítatta fel salgótarjáni otthonát. Győzi leendő trónörökésének még egy gyerekszobát is berendezett, amelynek falát saját maga festette ki.
– Öt millió forint hitelt vettem fel, harminchat hónap törlesztőrészletre, csakhogy a legújabb Győzike Show már az új környezetből jelentkezzen–újságolta Győző, miközben végig kalauzolta birodalmán a Bors munkatársát.
– A lakásbelső megújulásával a show is változik, vége a balhéknak, értéket szeretnék közvetíteni. Fontos szempont volt az is, hogy a tervbe vett harmadik gyermekem, a kis Viktorka már ebbe az új, trendi környezetbe érkezzen. Egy lakberendező barátom ötleteit szem előtt tartva pofoztuk ki a házat: teljesen eltüntettük a zebramintás dolgokat, de a fekete-fehér motívumok továbbra is fontos szerepet kaptak – magyarázta Győzike, aki saját maga felügyelte a munkafolyamatokat.

Győzike királynak érzi magát a megújult környezetben

- Bea asszonnyal mi is kivettük a részünket a felújításból: együtt választottuk a tapétákat, és még a ragasztásba is beszálltunk. Emellett folyamatosan szem előtt tartottuk a feng shui fontosabb szempontjait is. Mióta olvastam erről lakberendezési kultúráról, hiszek abban, hogy a színek, formák, fények befolyásolják többek közt az érzelmeinket, gondolatunkat, viselkedésünket. Az utóbbi időben nincs a toppon a közérzetem, remélem ettől változni fog és nem utolsó sorban a nézőknek is elnyeri a tetszését a megújult dizájn – mondta Győzike.

Forrás: borsonline.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr2414690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaSa 2008.04.08. 19:10:48

Nem tom, hogy a nézők idegekkel győzike?
süti beállítások módosítása