Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike 13 éves lányát tanította vezetni

2008.04.09. 08:50 - sorozat

Címkék: győzike cikkek evelyn csigavér

Győzike hagyta vezetni 13 éves lányát

Megint felelőtlenül viselkedett Győzike az RTL Klubon futó show-jának első részében. A showman ugyanis volán mögé ültette a 13 éves lányát Evelynt!

Győzi valószínűleg nem akart rosszat a lányának, ennek ellenére nem mérlegelte döntését, nyugodt szívvel adta át a kormányt Evelynnek.



Valószínű a rapper nem gondolt arra, hogy ez akár felfüggesztett börtönbüntetéssel is járhat. Deák Gábor, a Csigavér autósiskola ügyvezetője elárulta: úgy tudja, még az is illegálisnak számít, ha valaki magánterületen vezet jogosítvány nélkül.

Felfüggesztett börtönbüntetéssel büntetik az ilyen felelőtlen embereket – magyarázta Kamarás Péter hozzátéve, amennyiben a figyelmeztetés ellenére újra veszélyezteti a gyermeket, 1-5 évig terjedő szabadságvesztést kaphat. Hiába forgatási helyszínről beszélünk, a balesetveszély fennállt.

Forrás: blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr61417950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.04.09. 11:57:45

Vedd fel mobilkameráddal Győzike szellemeit is! Gyere 14 órakor a blogart.blog.hu-ra ( Pranormális flashmob lesz)
süti beállítások módosítása