Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike szétosztja a pénzét!

2008.04.15. 08:11 - sorozat

Címkék: győzike cikkek jótékonyság alapítvány gáspár győző

Gáspár Győző külföldi luxusutazások helyett belföldi jótékonysági országjárásra adta a fejét. A showman tízmillió forintot adományoz a rászoruló gyermekeknek.

- Az év elején egy alapítványt hoztam létre, hogy annak segítségével támogathassam a hátrányos helyzetű gyerekek továbbtanulását. Szeretnék azoknak a kölyköknek is örömet szerezni, akik még soha sem nyaralhattak vízpart mellett. Őket a legjobb hazai üdülőhelyeken, Hévizen, Hajdúszoboszlón vagy a Balatonon táboroztatom. Itt nem csak strandolással és evéssel tölthetik majd az időt, nyelvtanulásra és testnevelésre ösztönző programok várnak rájuk – jelentette ki a showman.

Most minden eddiginél több pénzt szán jótékonykodásra.

Megfogadtam, hogy a Győzike-show-val idén nem utazom sehová, az erre szánt összeget az alapítványba fektetem. Eddig nyolcmillió forint volt a legtöbb, amit elajándékoztam. Idén ennél is több pénzt osztok szét – szögezte le Győző.

Forrás: bulvár.ma.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr71426117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2008.04.15. 08:31:42

Most el kell ájulni?Vagy mi?Ezen a pénzen a fajtársait visszavihetné Indiába.Ezt a tipikus cigány családot még a tévében mutogatják.Csak nem ők a példakép?Ha igen,ven otthon egy kis cipőpasztám,és bekenem magam.
süti beállítások módosítása