Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Életmentő műtétet végeztek Győzikén

2008.05.19. 18:38 - sorozat

Címkék: győzike show bea életmentő műtét

Győzőt forgatás közben érte olyan kínzó fájdalom, hogy azonnal kórházba szállították és meg is műtötték:


Gáspár Győző egy hirtelen rosszul lét után egyik pillanatról a másikra műtőasztalon találta magát. Az RTL Klub sztárja nem hajlandó elárulni, hogy milyen betegséget diagnosztizáltak nála az orvosok. Egy biztos, az operáció óta halatmas vágás díszeleg Győzi hasán.

Gáspár Győzőn néhány perc alatt olyan fájdalom lett úrrá, hogy ijdetében azonnal tárcsázta a 104-et.


Bea asszony aggódik férje egészségéért
Fotó: RTL Klub

– Két héttel ezelőtt éppen forgattunk a salgótarjáni otthonunkban, amikor hirtelen olyan rosszul lettem, mint még előtte soha. A fájdalomtól pánikroham lett úrrá rajtam, ezért azonnal magamra hívtam a mentőket. Mivel realityt csinálunk, ezért a stáb is követette a velem száguldó szirénázó mentőautót a kórházba – emlékezett vissza élete legszörnyűbb pillanataira Győzi.
– A kórházban a diagnózis felállítása után azonnal életmentő műtétet javasoltak az orvok. Az altatás miatt a részletekre szerencsére nem emlékszem, csak annyit tudok, hogy felvágták a hasamat. Harminc éves elmúltam, engem is utolért egy kor, amivel meg kell küzdenem. Nem szeretnék arról beszélni, pontosan milyen betegség kínoz, ez hadd maradjon az az én magánügyem. Az orvosokkal, és az RTL Klub stábjával is titoktartási szerződést íratattam alá ezzel kapcsolatban – magyarázta Győző.
A showman számára öröm az ürömben, hogy a hír hallatára édesanyja azonnal beviharzott betegágyához.
– Betegségem súlyosságát jelzi, hogy még édesanyám is bejött meglátogatni a kórházba, három év mosolyszünet után ismét hozzám szólt, és még a műsorban is szerepel, pedig ki nem állhatja a produkcónkat. Ez a komoly műtét amellett, hogy visszaadta az anyámat, arra is rádöbbentett, hogy nagyon sok dolgon változtatnom kell az életvitelemben, ha még meg akarom érni a lányaim esküvőjét mondta elkeseredetten Győző.


Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr80477277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása