Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Mi történt Gáspár Győzővel?

2008.10.30. 10:11 - sorozat

Címkék: győzike cikkek

Aggasztó Gáspár Győző állapota. A showman gyógyszereken él, és rapszodikusan, néha percről-percre változik a kedélye – állítják celebtársai, akik heteket töltöttek el vele a dzsungelben. A sztárok szerint a showman embertelen tempóban hajszolta a sikert, s ennek most fizeti meg az árát.

Sokaknak feltűnt Gáspár Győző különös viselkedése abban az élő adásban, amelyben a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárcsapata itthon újra találkozott. Gyõzike a stúdióba érve előbb tudomást sem vett Benkő Dánielről – sőt azt nyilatkozta, hogy a lantművész ott sem volt a dzsungelben –, percekkel később gyűlölködő pilantásokat vetett rá, majd minden átmenet nélkül Benkő nyakába borult. Azt a nézők már nem láthatták, hogy a műsor után köszönés nélkül viharzott ki a stúdióból.

 

 


A showman rapszodikus hangulatváltozásai csak a kívülállókat lepte meg. Mindazok, akik együtt éltek vele a vadonban a Celeb vagyok, mentsetek ki innen! forgatásán, pontosan tudják, hogy Győzive nincs minden rendben. Ők ugyanis nap mint nap látták, hogy Győzike rendszeresen hányt, és marékszámra szedett be gyógyszereket – köztük depresszió elleni pirulákat – a dzsungelben. A tarjáni családapa állapota aggasztja celebtársait.
– Azt vettem észre, hogy Győzőnek az egyik pillanatban virágos jókedve van, a másikban összeomolva mered maga elé – meséli Szabó Patrícia. – Az érzelmi skála két véglete között vergődik. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fáradt, de ezen ne legyünk meglepődve, tíz ember helyett vállal. Láttuk, hogy hányt, de erről bővebben nem szeretnék nyilatkozni. Szerintem ráférne a pihenés, különben komoly gondok lehetnek – magyarázza a Cosmopolitan főszerkesztője.
Bárdosi Sándor szerint is túl sokat dolgozik celebtársa.
– Nem lehet az ember mindig a topon, Győzőtől sem várja senki, hogy mindig szórakoztató. Valóban voltak napokig tartó rossz periódusai kint, de ezt betudhatjuk annak, hogy nagyon fáradt. Nem csoda, hogy kifulladt. Iszonyú sokat dolgozik. A táborban voltak olyan napok, amikor folyamatosan nagyon szomorú volt – mondja Horváth Éva. – Volt, hogy leültem vele beszélgetni, tudtam, hogy a családja nélkül elveszettnek érzi magát. Aztán volt olyan napja, hogy iszonyúan pörgött, esti mesét mondott nekünk elalvás előtt, folyamatosan humorizált. Máskor meg meredten nézett maga elé, és volt hogy hányt is. Tényleg nagy változásokat él meg, van, hogy órákon belül a csúcsról mély depresszióba esik – magyarázza. – De ember legyen a talpán, aki utána csinálja azt, amit ő elvállalt. Szerencsés lenne, ha megtanulna nemet mondani, mert ha így folytatja, nem éri meg hogy a lányai felnõttek legyenek. – magyarázza a modell.
– Mindannyian láttuk, hogy nagyon komoly hangulatingadozásai voltak. – mondja Falusi Mariann. Győzike tényleg nem úgy élvezte a kajákat, ahogy mi, mert mi boldogan ráestünk ha végre kaptunk valamit. A nekünk tett ígéretét remélem, hogy beváltja – mondta sejtelmesen Mariann.
Győző nem tagadja, hogy nincs a topon.
– Valóban beteg vagyok, de ez az én magánügyem, nem az újságokban fogom kiteregetni a bajaimat. Nekem kell megoldanom a problémáimat, de nem érzem magam túlhajszoltnak – mondta szűkszavúan Győzike.

Forrás: borsonline.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr59740070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása