Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike Beája féltékeny!

2008.12.01. 10:18 - sorozat

Címkék: győzike karrier féltékeny bea aranka


Hoppá - Győzike életében titokzatos nő bukkant fel!

Győzike életében felbukkant egy titokzatos nő - Aranka Amerikában elismert hegedűművész, aki most azért látogatott haza, hogy itt is karriert csináljon. Ebből azonban adódtak problémák Gáspáréknál.

Gáspár Bea féltékeny a semmiből előbukkanó Arankára! A hölgy Amerikában elismert hegedűművész, aki most azért látogatott haza, hogy itt is karriert csináljon. Ebből azonban adódtak gondok Gáspáréknál.

- Úgy került a képbe, hogy írt egy rajongói levelet Győzőnek – kezdte Bea. – Ezt egy személyes találkozás követte. Aranka azért jött Magyarországra, hogy itthon is elismerjék a munkáját, és a férjem létráján akar felmászni! Nem örülök ennek az egésznek, főleg, hogy életem párja a fejébe vette, ő pedig Amerikát hódítja meg.

Bea asszony azt mondja, ő maga soha nem lenne képes arra, hogy bárkihez is ilyen kéréssel forduljon.

- Nem tetszik ez a hercehurca, egy erőszakos nőről van szó, aki még péntek este is telefonál Győzinek, hogy nem mennek-e el bulizni, vagy vacsorázni. Miért mennének?!

Beának az sincs igazán ínyére, hogy az új ismerős egy hölgy.

- Nem tagadom, kicsit féltékennyé is tett ez a nő. Amikor megtaláltam a hegedűjét a mi házunkban, nem sokat teketóriáztam, azonnal szétvertem!


Forrás: bulvar.ma.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr5797471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rol71 2009.03.16. 09:45:05

én utálom zsoltit mert mindig bosszantja győziéket
süti beállítások módosítása