Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Gáspár Laci nem mer elmenni Győzikéék esküvőjére

2008.07.19. 20:48 - sorozat

Címkék: győzike esküvő cikkek bea vőfély gáspár laci

 

Nem lesz ott Győzi és Bea esküvőjén Gáspár Laci, pedig őt szemelték ki vőfélynek. Az énekes azért nem jelenik meg az év legfontosabb családi eseményen, mert fél, hogy a rokonság újra rátámad.

Vérig sérti Győzikét unokatestvére, Gáspár Laci Az énekes ugyanis nem lesz a showman vőfélye, pedig a tarjáni showman ezt szeretné.

Sőt, az egykori megasztáros el sem megy az esküvőre. Pedig a roma kultúrában ez főbenjáró bűnnek számít, akár ki is tagadhatja a família.
Győzike, aki már ötödszörre veszi nőül feleségét, Bea asszonyt, különös figyelmet fordít arra, hogy minden rokona jelen legyen a ceremónián. Lacinak azért szánt különleges szerepet, mert hosszú idő után végre kibékültek, és szerette volna megerősíteni az egész család előtt: szent a béke közöttük.
Mint ismeretes, két évvel ezelőtt Bea asszony 32. születésnapján Laci óriási botrányt okozott: összeverekedett a rokonsággal. Az inzultus majdnem tragédiába torkolt, a hírek szerint kések is előkerültek, az énekes pedig sörösüveggel védte magát. Az unokatestvérek között akkor megromlott a viszony, csak több mint egy év elteltével ásták el a csatabárdot. A törékeny béke most komolya veszélybe került.
– Megtiszteltetés a meghívás, és Győzőnek nem is mondanék nemet, ha bármilyen más témában keresne. A családi rendezvény azonban más tészta. Két évvel ezelőtt megfogadtam, hogy soha többé nem megyek el az összejövetelekre, mert félek, bajom esik. Az akkori nézeteltéréseinket azóta sem tudtuk rendezni a rokonsággal, és félek, a véremet akarják!
Győzikét megdöbbent, amikor megtudta, kosarat kapott.
– Egy roma ember nem megy el az unokatestve esküvőjére?! – kiabálta. – Ez jóvátehetetlen sértés. Ezzel megtagadja a vérét, elárul bennünket! Pedig szavatoltam volna, hogy nem esik bántódása. Ezek után azonban nem ígérhetek semmit. Laci most nem jön el, de nem tud örökre bezárkózni a lakásába, egyszer ki kell jönnie az utcára. Akkor viszont már senki sem lesz, aki megvédje. Jól gondolja meg, hogy megéri e neki saját családja ellen fordulni!

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr23576016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rol71 2009.03.16. 09:40:38

én nagyon szeretem a virágot olyan vicces
süti beállítások módosítása