Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike az apja szerint egyszerűen hülye!

2009.03.03. 18:03 - sorozat

Címkék: győzike tőzsde

Jó pár összezördülésnek lehettünk tanúi idősebb és ifjabb Gáspár Győző között. Most azonban vagyona elvesztésével Győzike nagyon kiborította idősebb Gáspárt, aki közölte, a fia tulajdonképpen tökhülye!
Még saját apjának sem mindig jó Győziről a véleménye
Forrás: rtlklub.sajtóklub.tv/Bársony Bence


A salgótarjáni sómen édesapja nem igazán veszi jó néven, hogy fiacskája kamerák előtt él, és az sem tetszett neki, amikor Bea asszonnyal szexis képeket készített egy magazin.

Ezt még lenyelte volna

Idővel azonban megbékélt a családfő a fia és menye viselt dolgaival. Szeretettel beszélt a családról, bár néha – puszta megszokásból – ordítoztak egyet a fiával. Most viszont úgy tűnik, Győzike olyan hibát követett el, amit nem kellett volna. Tőzsdézett!

Nem segít fiának

Mivel az elmúlt tíz év bevételének nagy részét Győzike részvényekbe fektette, a hirtelen kialakult válság igencsak érzékenyen érintette, hiszen vagyonának jelentős része napok alatt semmivé vált. Vagyonos édesapja azonban nem segít fiának kimászni a slamasztikából. Mondjuk tény, hogy Győzike se kérte rá.

Győzi hülye?

A felháborodott apa a Napi Ásznak árulta el, hogy miért nem támogatja híres fiát és annak családját, ha már így pórul jártak. "Engem már nem érdekel, mi van Győzővel. Én biztosan nem fogok rajta segíteni. Saját magának és a felelőtlenségének köszönheti, hogy tönkrement. Minden pénzét eltolta, mert okosnak hiszi magát, pedig egy hülye. Akkor ment el az esze, mikor tévézni kezdett, azóta nem lehet vele bírni!" – fakadt ki idősebb Gáspár Győző a lapnak.

 

Forrás: kiskegyed.hu
 

Győzinek fizetni akartak a szerelemért

2009.01.14. 18:30 - sorozat

Címkék: győzike cikkek

Gáspár Győző jelenleg élvezi a szabadságát. A showman tíz éve bukkant fel először a televízióban, azóta szinte ki sem lehet robbantani onnan. A Romantic egykori frontembere az ország egyik legismertebb sztárjává vált. Híres emberként sok kalandot élt át: volt, aki belé szeretett, akadt, aki átverte, és volt, aki még a spermájáért is fizetett volna.

 

 Gyôzô már a show kezdetén sikeres elôadó volt, kényelemben és jólétben élt
Fotó: Bors

 

Bors: Nem hiányzik a show?
Győzike: – Jó ez így, úgy érzem, egy kicsit sok voltam már az utóbbi időben. Azt gondoltam, ha szünetel a Győzikeshow, akkor több időm lesz, de nem! Most indul be a szekér: hívnak fotózásokra, megugrottak a felkérések, például reklámarca leszek egy szállodának. Boldog ember vagyok, aki tíz év alatt elérte a célját.
Bors: – Sok embernek csípi a szemét, hogy ennyire jó sorod van?
Győzike: – Sok az irigy ember, rengetegen támadnak az interneten is, de a szemembe még senki nem mondta, mi a baja velem. Aki lehülyéz, annak azt tudom mondani, hogy csinálja utánam, legyen olyan sikeres, mint én. Mindent tudatosan csináltunk a családommal, a nézők egy része azonban azt hiszi, hogy a valódi életünket látják a műsorban. Nem azért viselkedünk úgy, mert olyanok vagyunk, hanem azért, mert jól megfizettek érte.
Bors: – Hosszú, rögös út vezetett a sikerig?
Győzike: – 1998-ban írtam egy levelet Lagzi Lajcsinak, hogy szeretnék fellépni nála a Dáridóban, és pár hónap múlva elhívott a műsorába. 1999 április 2-án voltam először képernyőn a Romantickal, és onnantól kezdve minden pénteken szerepeltünk. 2004-ben azonban kidobtak a TV2-től, majd egy ismerősöm ajánlására kerültem be az RTL Klubhoz. Ilyen jó munkahely nincs még egy, velük tudtam megvalósítani az álmaimat.
Bors: – Híres ember lettél, akikre általában tapadnak a nők...
Győzike: – Persze, ha híres az ember, akkor sokan egyből szerelmesek lesznek belé. Velem is előfordult, hogy koncert után le akart velem feküdni egy hölgy, volt, aki fizetett is volna egy pásztoróráért, de olyan is akadt, aki csak a spermámat akarta. Persze nem adtam senkinek semmit. Az elmúlt tíz évben az is megesett, hogy megvertek, megfenyegettek, zsarolni próbáltak, de én ezzel együtt is pozitívan fogom fel ezt az időszakot.
Bors: – Milyen 2009-ben Gáspár Győzőnek lenni?
Győzike: – Jó dolog, hiszen biztos az anyagi hátterem, és a show-nak köszönhetően rengeteg élményt szereztem, tizenhárom országban forgattunk. A sztárság hátulütője pedig az, hogy mindenkinek meg kell felelni, ráadásul pánikbeteg és depressziós lettem.
Bors: – Van olyan dolog, amit ha lehetne, másképpen csinálnál?
Győzike: – Csak azt bántam meg, hogy olyan embereket engedtem be az életembe, akik hazudtak, kihasználtak, megloptak. Megtanultam, hogy ebben a világban nem létezik barátság.


Forrás: borsonline.hu
 

Győzike Beája féltékeny!

2008.12.01. 10:18 - sorozat

Címkék: győzike karrier féltékeny bea aranka


Hoppá - Győzike életében titokzatos nő bukkant fel!

Győzike életében felbukkant egy titokzatos nő - Aranka Amerikában elismert hegedűművész, aki most azért látogatott haza, hogy itt is karriert csináljon. Ebből azonban adódtak problémák Gáspáréknál.

Gáspár Bea féltékeny a semmiből előbukkanó Arankára! A hölgy Amerikában elismert hegedűművész, aki most azért látogatott haza, hogy itt is karriert csináljon. Ebből azonban adódtak gondok Gáspáréknál.

- Úgy került a képbe, hogy írt egy rajongói levelet Győzőnek – kezdte Bea. – Ezt egy személyes találkozás követte. Aranka azért jött Magyarországra, hogy itthon is elismerjék a munkáját, és a férjem létráján akar felmászni! Nem örülök ennek az egésznek, főleg, hogy életem párja a fejébe vette, ő pedig Amerikát hódítja meg.

Bea asszony azt mondja, ő maga soha nem lenne képes arra, hogy bárkihez is ilyen kéréssel forduljon.

- Nem tetszik ez a hercehurca, egy erőszakos nőről van szó, aki még péntek este is telefonál Győzinek, hogy nem mennek-e el bulizni, vagy vacsorázni. Miért mennének?!

Beának az sincs igazán ínyére, hogy az új ismerős egy hölgy.

- Nem tagadom, kicsit féltékennyé is tett ez a nő. Amikor megtaláltam a hegedűjét a mi házunkban, nem sokat teketóriáztam, azonnal szétvertem!


Forrás: bulvar.ma.hu
 

süti beállítások módosítása