Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike lassan már enni sem tud

2008.11.27. 18:28 - sorozat

Címkék: győzike cikkek bulémia

 

Úgy tűnik, most az egyszer komoly veszélyben van Győzike egészsége. Lassan egy falat étel sem marad meg benne, és legutóbb egy bevásárlóközpontban is összeesett.

Az életével játszik Gáspár Győző! A showman még csak 35 éves, de volt már szívrohama, gyomorvérzése, idegösszeroppanása, epe- és veseköve is. Az elmúlt négy évben kilencszer feküdt különböző panaszokkal kórházban. És most itt van a legújabb, alighanem minden eddiginél súlyosabb, akár az életét is veszélyeztető egészségi probléma: bulimiás! Azaz falásrohamok törnek ki rajta, utána pedig rohan, és hány.

De miért lehetünk biztosak benne, hogy a showman most valóban beteg? Mik voltak a kétségtelen előjelek? Mennyire játszik bele betegségébe a gyerekkori szegénység és a mostani stresszes életmód? Mit mond a szakember erről az alapvetően női betegségről? Minden kiderül a Storyból.

Forrás: storyonline.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr92791843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása