Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Jön a Zsoltika Show?

2008.11.03. 19:37 - sorozat

Címkék: győzike cikkek gáspár zsolti

 Jön a Zsoltika show, avagy ez is Győzikeshow része?

„Kecskére bízta a káposztát” Gáspár Győző, amikor öccsét, Zsoltit kérte meg: helyettesítse őt, és vigyázzon a családjára, amíg ő Argentínában kígyók és békák között éhezik a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció résztvevőjeként

– Az elején örültem, hogy Zsolti hozzánk költözik – vallotta be Bea asszony. – A táncpróbák miatt elég kevés időm maradt a gyerekekre, Zsolti hozta-vitte a lányokat. De aztán olyan szinten betelepedett, hogy Győző köntösében kezdett járni, és a megkérdezésem nélkül eladta a kutyánkat – háborgott Bea.

– Fel vagyok háborodva! Teljesen átveszi a helyem! – fortyogott Győzike, aki ráadásul nem tudja lebeszélni öccsét álmáról. – Celeb akar lenni! Mire hazaértem, már volt stúdióban, felénekelt egy lemezt. Ráadásul azt a hülyeséget is a fejébe vette, hogy önálló műsort, Zsoltika-show-t akar!


Forrás: blikk.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr25748034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása