Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzikének lesesett az álla Bea táncától

2008.10.19. 09:38 - sorozat

Címkék: cikkek bea


A Szombat esti lázra készülve Beának először semmi önbizalma nem volt, de partnere, Cseh Szakál Tibor hamar megtalálta hozzá a használati utasítást.

- Lehet, hogy jobban tudna regulázni, hogyha kicsit erősebben odaszólna, de azt már nem biztos, hogy tolerálnám… Ha kedvesen közelít meg, az sokkal szimpatikusabb - árulta el Bea.

Bea és Tibi olyan jól bírja a feszített tempót, hogy hetente hatszor, napi három-négy órát táncolnak. Beának egy holtpontja volt, de Tibi azon is átsegítette.

- Azt hittem, hogy rengeteg probléma lesz vele, hogy egyfolytában csak egy küzdelem lesz az egész, ahhoz képest csak egy holtpontja volt eddig… Amikor a szambánál annyi mindenre kellett figyelni, hogy azt mondta, már nem tudja csinálni.

- Az egyik féltalp, a másik telitalp, és amelyik féltalp, az nagyon spicces legyen, de közben nagyon húzzam ki magam és mosolyogjak. És a kezem az úgy van, mintha tojást fognék, és akkor most tekerjem a csípőm, na ott hullottam szét. - avatta be a Reflektor nézőit a latin tánc rejtelmeibe Győzike neje.

Bea viszont ezután annyira összeszedte magát, hogy a táncnak és a kemény próbáknak köszönhetően már négy kilót fogyott is. A táncospárra aztán Győző is áldását adta, aki először nem vette komolyan Bea erőfeszítéseit. Ám mielőtt elutazott Argentínába a „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsorral, még benézett egy próbára.

- Megnézte a koreográfiát, meg ahogy táncolunk, leesett az álla... Már vége volt a zenének, de ő állt a földbe gyökerezve és megkérdezte: ez az én feleségem? Így táncol? - mesélte Tibor.

- Utána kérdezte, hogy velem mért nem táncolsz így sose? Talán mert most tanultam meg! - nevetett Bea asszony.

Forrás: pophalo.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr24721097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása