Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Beáról szuperszexi fótók

2008.10.14. 18:13 - sorozat

Címkék: cikkek bea

 

Gáspár Bea hamarosan megmutatja tánctudását az RTL Klub Szombat esti láz című műsorában. A produkcióhoz készült fotókon Bea szuperszexi, jobban néz ki, mint valaha.
Bea a StoryOnline-nak elmondta, négy kilót fogyott mióta a műsorra készülnek. Ráadásul nem csak sokkal többet mozog, mint korábban, de jóval kevesebbet is eszik. Ez nem tudatos - állítja a salgótarjáni híresség. Csupán azért alakult így a helyzet, mert kevés az ideje.

"Sokszor egész nap csak étcsokoládét eszem, nem is kívánok egyebet. Időnként tonhalsalátát ebédelek, de például egy adagot már meg sem bírok enni. Amikor este hazamegyek, már annyira fáradt vagyok, hogy nincs erőm vacsorázni" - mesélte Bea, aki arról is beszámolt, hogy áll Evelyn fogyókúrája.

Az idősebbik Gáspár lány most éppen tartja a súlyát, és télen nem nagyon akar fogyókúrázni. Azt tervezi, hogy tavasszal további tíz kilótól szerezne megszabadulni. Bea a StoryOnline-nak azt is elárulta, nagyon félti Győzit, aki Argentínában van, ugyanis nyúzottnak látja, szerinte fogyott is.

Forrás: storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr7713899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása