Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike és Bea kapcsolatát megerősítette a távollét

2008.10.23. 07:47 - sorozat

Címkék: győzike celeb cikkek bea

Gáspár Bea rettentően boldog, hogy Győző napokon belül hazaérkezik Argentínából, az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának helyszínéről. A salgótarjáni híresség a StoryOnline-nak azt is bevallotta, a távolság még jobban megerősítette kapcsolatukat, összetartozásukat.

 


Bea a kiszavazás után néhány perccel telefonon beszélhetett férjével, aki elmondta, nagyon jól van, és a külön töltött idő alatt arra is volt ideje, hogy átértékelje az életét. Elárulta, jobban szereti feleségét, mint korábban. Bea kijelentette: többet nem szeretne ennyi időt távol tölteni Győzőtől, aki várhatóan pénteken érkezik haza a dzsungelből.

A Szombat Esti Láz versenyzője természetesen kedvenc ételével, rántott hallal és krumplipürével várja haza férjét. Azt állítja, Győző már tűrőképessége határán volt, így épp időben szavazták ki. Bea elmondta, férje itthon soha nem beszél annyira csúnyán, mint ahogyan a dzsungelben beszélt, véleménye szerint Dániel viselkedése hozta ki belőle ezeket a reakciókat.


Forrás: storyonline.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr80727646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása