Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Anettka lesz Bea asszony esküvői tanúja

2008.07.22. 05:38 - sorozat

Címkék: győzike esküvő anettka cikkek bea esküvői tanú

 

Gápár Bea régi barátnőjét, Anettkát kérte fel tanúnak közelgő esküvőjére. A műsorvezetőnő már a ruhát is kiválasztotta, amit a ceremónián viselni fog. A barackszínű ruhakölteményen már az utolsó simításokat végzik a szabómesterek.

Óriási a felhajtás Gáspár Győző és Bea ötödik esküvője körül. A sztárpár menyegzőjére számos híresség is hivatalos, de nem csak a vendégek között foglalnak majd helyet sztárok. Lapunk értesülése szerint Bea asszony tanúja nem más lesz, mint Fehér Anettka.

- Igen, a hír igaz- mondta kurtán Gáspár Győző, aki elfoglaltságaira hivatkozva azt kérte újságírónktól később keresse meg, de lapzártánkig elérhetetlennek bizonyult.
Anettka azonban boldogan erősítette meg a hírt. A műsorvezető repesett örömében, hogy éppen rá esett Gáspárék választása.
- Nagyon örültem a felkérésnek, mert Beával nagyon jóban vagyunk. Azóta ilyen szoros a kapcsolatunk, amióta együtt játszottunk a Rettegés fokában Buenos Aires-ben- mesélte lelkesen Anettka.
- Izgatottan készülök az esküvőre.
Fehér Anettka már ruhát is választott a jeles alkalomra.
- Először egy habos-babos rózsaszín ruhával próbálkozott Anettka, de végül egy barackszínű Herendi-motívumokkal díszített darab mellett döntött- avatott be minket a ruhaválasztás részleteibe Anettka közeli barátja, Gerencsér Tomi, aki elkísérte a műsorvezetőt a ruhapróbára.- Annyira jól állt neki ez a ruha, hogy muszáj volt lefotóznom a telefonommal. Legalább harminc képet készítettem róla, annyira csinos volt benne, pedig néhány kis igazítás még hátra van, csak a hét vége felé készül majd el teljesen a kompozíció.

Forrás: borsonline

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr47578927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása