Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Balatonszemesen tiltakoztak Győzike fellépese ellen

2008.05.19. 18:44 - sorozat

Címkék: győzike cikkek balatonszemes

Nem kértek a balatonszemesiek Győzikéből. Míg a haknizó rappert a legtöbb vidéki rendezvényen tárt karokkal várják, addig Szemesen ellenállásba ütközött érkezésének híre.

 

 

 

A roma showman egy reklámcég szervezésében lépett volna fel a faluban, de a szemesiek tiltakozó akciójukkal megakadályozták, hogy az előadó szórakoztassa őket egy helyi rendezvényen. Csonka Márta, a Latinovits Zoltán Művelődési Ház vezetője azt mesélte, hogy a lakosság a rendezvényt hirdető plakátok kihelyezésekor bolydult fel; úgy hírlik többen azt kiabálták, hogy leszedik Győzike fejét, ha beteszi a lábát a településre.

 
 

A helyiek tiltakozásuk jeléül végül a polgármester közbenjárását kérték, hogy ő maga mondja le a fellépést. Takács József pedig teljesítette a többség akaratát.
– Büszke vagyok a szemesiekre, hogy ilyen ellenállásba kezdtek – mondta Csonka Márta, aki maga is nagy ellenzője Győzikének. A művelődési ház vezetője hozzátette: a faluban az elmúlt években kialakult az a szokás, hogy minőségi szórakoztatásra költik a pályázati pénzeket, ezért is örül annak, hogy a sikeres könnyűzenei és musical előadások után a falubeliek nem vevők a nívótlan kultúrára.

Forrás: sonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr88477299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gutiné edina · http://http:/edi 2008.10.11. 18:04:51

Szia Győzike Gratulálunk az ismét összekeléshez aranyosak vagytok várom az ujj showt és kitartás argentínához edi
süti beállítások módosítása