Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike az apja szerint egyszerűen hülye!

2009.03.03. 18:03 - sorozat

Címkék: győzike tőzsde

Jó pár összezördülésnek lehettünk tanúi idősebb és ifjabb Gáspár Győző között. Most azonban vagyona elvesztésével Győzike nagyon kiborította idősebb Gáspárt, aki közölte, a fia tulajdonképpen tökhülye!
Még saját apjának sem mindig jó Győziről a véleménye
Forrás: rtlklub.sajtóklub.tv/Bársony Bence


A salgótarjáni sómen édesapja nem igazán veszi jó néven, hogy fiacskája kamerák előtt él, és az sem tetszett neki, amikor Bea asszonnyal szexis képeket készített egy magazin.

Ezt még lenyelte volna

Idővel azonban megbékélt a családfő a fia és menye viselt dolgaival. Szeretettel beszélt a családról, bár néha – puszta megszokásból – ordítoztak egyet a fiával. Most viszont úgy tűnik, Győzike olyan hibát követett el, amit nem kellett volna. Tőzsdézett!

Nem segít fiának

Mivel az elmúlt tíz év bevételének nagy részét Győzike részvényekbe fektette, a hirtelen kialakult válság igencsak érzékenyen érintette, hiszen vagyonának jelentős része napok alatt semmivé vált. Vagyonos édesapja azonban nem segít fiának kimászni a slamasztikából. Mondjuk tény, hogy Győzike se kérte rá.

Győzi hülye?

A felháborodott apa a Napi Ásznak árulta el, hogy miért nem támogatja híres fiát és annak családját, ha már így pórul jártak. "Engem már nem érdekel, mi van Győzővel. Én biztosan nem fogok rajta segíteni. Saját magának és a felelőtlenségének köszönheti, hogy tönkrement. Minden pénzét eltolta, mert okosnak hiszi magát, pedig egy hülye. Akkor ment el az esze, mikor tévézni kezdett, azóta nem lehet vele bírni!" – fakadt ki idősebb Gáspár Győző a lapnak.

 

Forrás: kiskegyed.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr12977938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása