Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Mégiscsak bővül a Gáspár család?

2008.04.21. 14:20 - sorozat

Címkék: győzike bea terhességi teszt

Állítólag pozitív lett Bea terhességi tesztje.

Bea ellenezte, hogy újból gyereket vállaljanak, azonban úgy tűnik, Győző akarata érvényesül.

Bea a biztos eredményt a nőgyógyászától várja, aki jelenleg thai földi nyaraláson van.

Győzike úton-útfélen elmondta már, hogy mennyire vágyik egy kisfiúra. Régóta várta már, hogy felesége teherbe essen, most talán teljesül a vágya.

Születésem óta két álmom vezérelte minden tettemet: népszerűségre és egy fiú utódra vágytam. Az egyik már sikerült, már csak a másodikra várok. A terhességi teszt alapján a kis Viktorka, a fiam úton van. Bea ellenezte, hogy újra gyereket vállaljunk, de amikor a terhességi teszt eredményét megmutatta, vitatkozásnak helye nem volt. Ha Isten megadta nekünk a gyereket, akkor elfogadjuk, nem vetetjük el - magyarázta örömmámorban úszva Győző, aki már arra is felkészült, hogy esetleg mégsem fia születik.

- Ha lányom lesz ismét, akkor Marika Arankának fogjuk elkeresztelni, Bea és az én édesanyám neve után. Ha mégsem jön össze a baba, akkor mondtam a feleségemnek, hogy felejtsen el.

Bea asszony örül is, meg nem is a tesztcsík eredményének.

- Nagy kérdőjel van bennem. Vannak tüneteim, és az egyik teszt alapján terhes vagyok. A biztos eredményt a nőgyógyászra bízom, de ragaszkodom a saját gyöngyösi orvosomhoz. Türelmetlenül várom, hogy bejelentkezhessek hozzá, ehhez már csak annyi kell, hogy hazaérkezzen thaiföldi nyaralásáról. Azt szeretném, ha a bennem rejlő hatalmas kérdőjel egy nagy ponttá változna, és vége lenne ennek a bizonytalan időszaknak - jelentette ki Bea.

Forrás: hírextra hu


A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr68435421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása