Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Gáspár család újratöltve! - ma indul az újabb sorozat

2008.10.27. 13:11 - sorozat

Címkék: győzike cikkek evelyn bea


A Gáspár család életét október 27-től ismét nyomon követhetjük a televízió képernyőjén - A család egyre feszültebb, hiszen most talán még sűrűbben zajlanak körülöttük az események.


- Az első epizódban Bea elmeséli majd, mi történt velük a nyáron, és bemutatjuk ötödik lagzijuk részleteit is – mondta az RTL Bulvárnak Pető Gábor főszerkesztő.

– A család egyébként egyre feszültebb, hiszen most talán még sűrűbben zajlanak körülöttük az események.

Győző ugyanis most érkezett haza Argentínából, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort forgatták. Bea asszony pedig próbateremre cserélte konyháját, ugyanis a Szombat esti lázban csillogtatja majd tánctudását.

- Természetesen a próbákba is belepillanthatnak majd a nézők. De ami otthon történik, az sokkal izgalmasabb, főleg, hogy amikor mi nem érünk rá, a gyerekekre a sógoromék vigyáznak. Amit művelnek, az valami eszméletlen! – mesélte Bea az RTL Bulvárnak. – Persze az új részek is tartogatnak izgalmakat, érdekes szituációkat.

A Győzike show előző szériája óta jócskán változtak a dolgok a Gáspár család háza táján. A családfő ötödször is feleségül vette asszonyát, Evelyn lefogyott, és Győző megjárta Argentínát.

Bea asszony szerint most – hogy kevesebbet találkoznak hites urával – sokkal jobban megbecsülik az együtt töltött időt.


Forrás: bulvar.ma.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr80734262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása