Győzike Show

Újra indul az RTL-en a Gáspár család show-ja. Győzike Viktorkáról álmodik.

Kereső

Egyedi keresés

Győzike Show

Ajánló

Ezt írták

Reklám

Videók

Utolsó kommentek

Győzike újból megnősült

2008.07.27. 13:33 - sorozat

Címkék: győzike esküvő cikkek bea kézfogó sztárparádé

Óriási hacacéré közepette vette nőül immár ötödszörre feleségét, Gáspárné Balla Beát az ország Győzikéje. Ezúttal elmaradt a sztárparádé, Anettkán, a menyasszony tanúján kívül csak rokonok és barátok ünnepelték a párt Siófokon

Januárban még úgy tervezte Győzike, hogy ötödik kézfogójuk helyszíne szülőfalujuk, Nógrádmegyer lesz. Akkor azt mondta, vissza akar térni a gyökereihez, és a több száz vendéget a szülei házában szeretné fogadni.
„Ott akartam tartani – tárja szét karját a showmann –, de a szüleim nem engedték, számukra az otthonuk szent. Volt már esküvőnk a szülőfalumban, Jordániában, Kubában, a Mátyás-templomban, ötödjére a magyar tenger is tökéletes helyszín. A templomba még bárki bejöhetett, de a lagziba csak a barátokat és rokonokat hívtuk, úgy kétszáz embert. Az már csak rólunk szólt.”
Bár a showman a szülei előtt akarta kimondani az ötödik boldogító igent, ők nem jelentek meg a pompás eseményen. Bea apja Norvégiában dolgozik, anyukájának pedig nem volt kedve egyedül elmenni, így a testvére és unokatestvérei kísérték az arát. Győző szülei sem akarták megszakítani a nyaralásukat az ismételt szertartás miatt.
„A szüleim nem szeretik Beát, és Bea szülei sem engem” – mondta szomorúan Győzike.A showmannek tökéletes magyarázata van a sokadik menyegzőre. Mivel tavaly még a válást fontolgatták, meg kell erősíteniük a szerelmüket.
„Egy évig udvaroltam Beának, és most már teljes az összhang köztünk. Isten házában akarom kimondani újra a holtomiglan, holtáiglant. Ez most a szeretetről, a bizalomról, a letisztulásról szól. Az esküvő után nászútra is elmegyünk, Málagára.”
Olyan komolyan gondolja Győző, hogy ez az esküvő csak róluk szól, hogy a hírességek közül nem hívott meg senkit. Pedig januárban még úgy tervezte, Vágó István és Galambos Lajos lesznek a tanúik.
„Ma már másként látok mindent” – magyarázza Győző. – Tisztelem, szeretem őket, de ez tényleg csak rólunk szól. Nekem a legjobb barátom, Olajos Sándor a tanúm, Beának pedig az egyik legjobb barátnője, Anettka. Egyébként csalódtam a népszerű emberekben! Volt, aki csak azért barátkozott velem, mert híres vagyok. Ha a Mátyástemplomba nem jöttek el, akkor most köszönöm, nem kérek belőlük. Ez most nem a giccsparádéról szól, hanem a szerelemről. Mi álljuk a költségeket, nem szól bele a család, a tévécsatornák, senki. Harmincöt éves koromig az ország Győzikéje voltam, harminchat évesen már magamnak élek.”


 

Mindenesetre sztárok nélkül is hatalmas tömeg verődött össze a siófoki katolikus templom előtt. Több száz nézelődő fényképezte Győziéket, ahogy a fehér limuzinból kiszállva, testőrök kíséretében belépnek a templomba. A pár egyébként kis híján elkésett: bármennyire is rutinos menyasszony Bea, ezúttal sikerült megváratnia a férjét és a vendégsereget.

Forrás: blikk.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyozikeso.blog.hu/api/trackback/id/tr31587755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rol71 2009.03.16. 09:38:08

én imádom aq győzikét.és ma lessz a cool-on 11:00,meg 17:40-kor,meg 21:15-kór.én imádom virágot de beát evelint meg győzit.de leg jobban virágot szeretem
süti beállítások módosítása